Вівторок, 07.05.2024, 05:24
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 23 » Семінар-практикум вчителів початкових класів
13:35
Семінар-практикум вчителів початкових класів

   22 березня 2018 року на базі Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст. проведено семінар-практикум вчителів початкових класів на тему: «Особливості проведення інтегрованих уроків у початковій школі».

   В. о. директора школи М. Шкварок презентувала вчителям роботу Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

  Науково-методичний модуль розпочала методист РМЦ Водянко І.В., яка ознайомила учасників семінару із планом роботи та провела експрес-інформацію «Технологія проведення інтегрованих уроків у початковій школі». Кловата М.М., керівник творчої групи, зосередила увагу присутніх на інтеграції змісту освіти в Концепції «Нової української школи».

  Вчителі початкових класів провели відкриті уроки :

-інтегрований урок з навчання грамоти та природознавств «Для чого потрібні свійські тварини?» у 1-Б класі ( Шавронська О.М., вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, вчитель-методист) ;

-інтегрований урок з літературного читання, образотворчого мистецтва і християнської етики «Як Великдень надворі, то й писанка на столі» у 2-Б класі (Рибчук М.І., вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель);

-інтегрований урок з літературного читання і музичного мистецтва у 3-А класі «Наша дума, наша пісня, не вмре,не загине» (Мандрик Г.П., вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель;

-інтегрований урок з української мови і природознавства «Розвиток зв`язного мовлення. Опис підсніжника» у 3-Б класі (Мішталь В.Р., вчитель початкових класів, спеціаліст вищої категорії, старший вчитель).

   Учасники семінару взяли участь у Хресній дорозі, яку провели учителі та учні школи під керівництвом Гордаш Г.І., керівника методичного об`єднання вчителів початкових класів.

   Методист РМЦ Водянко І.В. підвела підсумок роботи семінару та разом з учасниками засідання напрацювали методичні рекомендації з даної проблеми.

                                         

                                         

Переглядів: 427 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz