Неділя, 05.05.2024, 00:47
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Семінар-практикум вчителів української мови і літератури
14:10
Семінар-практикум вчителів української мови і літератури

11 лютого 2016 року на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 проведено семінар-практикум вчителів української мови і літератури на тему «Активізація розумової і творчої діяльності учнів шляхом використання інноваційних технологій та їх вплив на якість навчання на уроках словесності».

Науково-методичний модуль розпочала методист РМК Блащук С.М., яка ознайомила учасників семінару із планом роботи та провела експрес-інформацію «Сучасний урок як одна із форм організації навчальної діяльності учнів».

Вчителі української мови і літератури  поділились із колегами досвідом педагогічної діяльності:

- Дармограй У.В., вчитель української мови і літератури Далешівської ЗОШ І-ІІІ ст.,  провела навчальний практикум «У творчій лабораторії вчителя і учня» (орфографічний та граматичний режим перевірки учнівських творчих робіт);

- Перегінчук О.В., вчитель української мови і літератури Городенківської гімназії імені А.Крушельницького,  поділилась власним досвідом на тему «Створення сприятливого навчально-виховного середовища для самостійної діяльності гімназистів, розвитку інтелектуальних і творчих здібностей на уроках української мови і літератури»;

- Мартинсон Л.В., вчитель української мови і літератури Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1, провела майстер-клас «Розвиток творчих здібностей учнів на уроках української мови і літератури»;

- Федюк Г.Ю., вчитель української мови і літератури Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст., презентувала досвід роботи «Обговорення моделей, схем, алгоритмів та рекомендацій щодо впровадження інтерактивних методів і технологій в практику роботи вчителів української мови і літератури».

Перед учасниками семінару виступила Н.П.Паньків, завідувач методичного кабінету, яка ознайомила з проведенням ДПА у 2016 році.

Учасники семінару взяли активну участь в діловій грі «Я роблю так…».

Методист РМК Блащук С.М. підвела підсумок роботи семінару та разом з учасниками засідання напрацювали  методичні рекомендації з даної проблеми.

                                               

Категорія: Українська мова | Переглядів: 531 | Додав: melenko | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz