П`ятниця, 03.05.2024, 20:06
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Квітень » 14 » Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи
15:02
Семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи

14 квітня 2016 року в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №2 відбувся семінар заступників директорів з навчально-виховної роботи з теми «Аналіз інтегрованих уроків із застосуванням інформаційно-комп’ютерних технологій». У фойє заступників директорів з навчально-виховної роботи із хлібом і сіллю та словами привітань зустріли учні школи та вчителі.

         Директор Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2 Віктор Сливчук презентував та ознайомив  учасників семінару з особливостями організації навчально-виховного процесу.

         Після організаційного та науково-методичного модуля розпочався практичний модуль, який складався з двох частин: навчальної та виховної.       Навчальний модуль презентували педагоги проведенням інтегрованих уроків як однієї з форм активізації пізнавальної активності учня. У 5-А класі проведено урок історії і математики на тему «Замки і фортеці України» (учитель історії О.В.Березовська та математики О.В.Іванишин);  7-Б клас урок образотворчого мистецтва і музики «Музична роль кольору в натюрмортах – фантазіях Катерини Білокур» (вчитель образотворчого мистецтва Н.В.Чернецька та музики В.Р.Яшан); 8-Б клас урок зарубіжної літератури і англійської мови «Вільям Шекспір – геніальний англійський драматург і поет доби Відродження» (вчитель зарубіжної літератури Н.Д.Качковська та англійської мови М.Р.Пронь); 9-Б клас урок хімії і християнської етики «Розв’язування різними способами задач та знаходження формули органічної речовини за продуктами згоряння» (вчитель хімії М.М.Романчук та християнської етики Я.В.Танасійчук); 10 клас урок української літератури та історії «Камінний хрест – психологічне розкриття теми еміграції. Історична основа твору» (вчитель української мови і літератури Л.В.Боюк та історії М.М.Кнігініцька).

          Ольга Володимирівна, заступник директора з навчально-виховної роботи  презентувала методичне досягнення Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2.

          Під керівництвом Віктора Сливчука в  актовій залі проведено  гру «Що? Де? Коли?» між командами учасників семінару.

         На завершення до присутніх звернулася  завідувач РМК Наталія Паньків, яка презентувала «Удосконалення  форм  методичної роботи у ЗНЗ, як засіб забезпечення якісної освіти». В кінці семінару був проведений круглий стіл із підбиттям підсумків роботи та прийняття методичних рекомендацій. 

 

 

   

Категорія: Загальне | Переглядів: 656 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz