Субота, 27.04.2024, 07:39
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Жовтень » 6 » Святкові урочистості
10:52
Святкові урочистості

  За традицією 5 жовтня освітяни району зібралися у районному Палаці культури для відзначення свого професійного свята-Дня працівників освіти.

  Перед початком святкувань у церкві Успення Пресвятої Богородиці відбувся молебень за здоров’я та успіхи у роботі працівників освіти, який провів настоятель храму отець Ігор Левицький.

  Відкриваючи святкове дійство, начальник відділу освіти РДА Світлана Івасюк щиро подякувала колегам за їх самовіддану, подвижницьку працю, невтомний пошук нового у творенні Нової української школи, побажала їм міцного здоров’я, творчої наснаги, нових педагогічних звершень.

  На добру і плідну працю педагогів району благословили отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз.

  Працівників освіти району привітав заступник голови ОДА Богдан Кобилянський, наголосивши, що у сучасних умовах роль педагога в інтелектуальному та духовному зростанні суспільства – першочергова. Сумлінна праця вчителя заслуговує глибокої подяки і шани.

  Освітян району вітали перший заступник голови РДА Ярослав Левкун, голова районної ради Іван Мандич, в.о. міського голови м. Городенки Любомир Музичка, начальник відділу культури, національностей та релігій РДА Галина Олінійчук, директор українсько-канадського благодійного фонду «Світ для дітей» Галина Микитюк, голова районної філії Союзу українок Марта Дячук.

  Надійшли вітання від народного депутата України Анатолія Матвієнка, депутатів обласної ради від Городенківського району.

  Від ветеранів освіти присутніх на святі привітав Михайло Мицус.

  Багатьом працівникам освіти на сцені районного Палацу культури вручено почесні відзнаки, грамоти та грошові винагороди. Світлана Івасюк та голова районного об'єднання профспілки працівників освіти Василь Вишинський вручили квіти та грошові винагороди ветеранам освіти, які взяли участь у святкуванні.

  Освітян району щиро привітали гарною українською піснею та дотепним словом народний артист України Богдан Сташків, заслужені артисти України Галина Баранкевич та Микола Савчук, заслужений працівник культури України Роман Осадчук, який разом з Людмилою Михалчук вів святкове дійство.

  Учасники святкового зібрання поклали квіти до пам’ятних місць Городенки.

                           

                           

                            

                            

                            

                       

                       

                       

                       

                                                    

                       

Переглядів: 510 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz