Субота, 04.05.2024, 15:14
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Березень » 21 » Тиждень групи продовженого дня на тему: «Розвиток творчих здібностей школярів в умовах групах продовженого дня» у загальноосвітніх навчальн
15:23
Тиждень групи продовженого дня на тему: «Розвиток творчих здібностей школярів в умовах групах продовженого дня» у загальноосвітніх навчальн

Відповідно до наказу департаменту освіти і науки облдержадміністрації від 17.02.2016 року №100 «Про організацію та проведення в загальноосвітніх навчальних закладах області Тижня групи продовженого дня», наказу відділу освіти Городенківської держадміністрації від 22.02.2016 року № «Про організацію та проведення в ЗНЗ району Тижня групи продовженого дня», з метою привернення уваги органів виконавчої влади, місцевого самоврядування, громадськості до діяльності груп продовженого дня у школах району з 14 по 18 березня 2016 року було проведено Тиждень групи продовженого дня «Розвиток творчих здібностей школярів в умовах групах продовженого дня».

Тиждень групи продовженого дня проходив згідно плану рекомендованого організаційним комітетом. У ЗНЗ району пройшли урочисті лінійки, відкриті виховні заходи, заняття для батьків, колег. В ході Тижня ГПД презентувались цікаві дитячі проекти, які були спрямовані на розвиток творчих здібностей учнів початкових класів.

Кожен день тижня був присвячений окремій тематиці:

1 день – «Музика у наших серцях»

2 день – «Цікавий світ навколо тебе»

3 день – Дивовижний світ веселки»

4 день – «У майстерні гномика Добряка»

5 день – «Свято казки»

Вихователі провели цікаві музичні конкурси «Ой весна, красна» та інтелектуальні – «Розумники та розумниці», «Чудова сімка»; тематичні виставки-конкурси дитячих робіт «Надійшла весна прекрасна, многоцвітна, тепла, ясна…»; заняття за інтересами «Завітаймо у світ рукоділля», «В майстерні гномика-Добряка».

Заходи, які відбулися у школах району були спрямовані на розвиток творчих задатків, сприяли інтелектуальному розвитку учнів.

Ентузіазм, творчий підхід вихователів Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №2, Торговицького НВК І-ІІІ ст., Топорівської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст., Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст. допомогли зробити Тиждень групи продовженого дня справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

За підсумками проведення Тижня групи продовженого дня в школах району оформлено цікаві матеріали, узагальнено досвід роботи кращих вихователів: Липко А.П., Навальківської Н.Я., Осадчук О.Р., Слюсаренко О.В. (Городенківська ЗОШ І-ІІІ ст. №2; Табачнюк Г.Б., Гуцуляк О.В., Макулович О.Ф. (Торговицький НВК І-ІІІ ст.); Василик Н.Д. (Топорівська ЗОШ І-ІІІ ст.); Панас Г.Д., Боданчук Р.М.  (Чернятинська ЗОШ І-ІІІ ст.); Керницької Л.П., Онисько Г.П. (Чернелицька ЗОШ І-ІІІ ст.).

Тиждень ГПД засвітив на творчому небосхилі шкіл нові маленькі зірочки, показав, що кожна дитина талановита.

Вихователі групи продовженого дня ще раз довели, що вони справжні фахівці своєї справи, а учні – розумні, творчі.

 

Категорія: Початкові класи | Переглядів: 785 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz