Субота, 04.05.2024, 06:29
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Вересень » 16 » У четвер, 12 вересня 2013 р. в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулась бесіда на тему «Місце фізичного виховання в житті школяра».
16:05
У четвер, 12 вересня 2013 р. в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулась бесіда на тему «Місце фізичного виховання в житті школяра».

У четвер, 12 вересня 2013 р. в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулась бесіда на тему «Місце фізичного виховання в житті школяра».

Бесіда, яка відбулася між медичним працівником школи і учнями старших класів швидше нагадувала діалог питань та відповідей. Діти швидко і активно включилися в розмову і не скупилися на запитання. Фізичне виховання в житті школярів повинно займати одне з перших (передових) місць, так як воно є запорукою здоров’я дитини, а значить здоров’я нації в майбутньому. Зі слів медичного працівника необхідною умовою гармонійного фізичного розвитку учнів є достатня рухова активність. В завершенні бесіди діти одноголосно прийшли до висновку, що фізична культура має важливе значення для збереження та зміцнення здоров'я учнівської молоді.

У п'ятницю, 13 вересня 2013 року відбулись спортивні змагання між учнями четвертих класів «Старти надій».

 У шкільній практиці використовують різноманітні види змагань школярів враховуючи вікові особливості, під час яких виявляються і розвиваються інтереси, творчі здібності учнів, розширюються їхні знання та кругозір, активізуються пізнавальна та інші види корисної діяльності. Тому, вчителем фізкультури початкових класів Блащук Л.Б. було проведено гру-естафету «Старти надій», яка включала 10 різних за силою та характером конкурсів. Діти активно із захопленням виконували умови з кожним етапом змагань намагалися випередити суперника. Школярі збагатились новими враженнями, глибше пізнали себе, своїх товаришів, переживали різноманітні емоції. Атмосфера змагань дала змогу усвідомити кожному четверокласнику та всім присутнім в залі важливість занять фізичним вихованням. Інтригуючим було завершення спортивної гри-естафети як результат коливався в межах одного балу і до останнього тримав команди в напрузі. І яким же емоційним став завершальний вирок суддівської колегії, коли було оголошено нічийний результат. На пам’ять про цей незабутній день від дирекції школи команди отримали грамоти та кубки переможців. Нестримна радість, яка панувала в залі, була гідною нагородою проведеної роботи.

Згідно календаря спортивно-масових заходів вчителем фізкультури Шевчуком В.П. 13 вересня 2013 року в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було проведено інтелектуальну гру Брейн-ринг на спортивну тематику «В здоровому тілі – здоровий дух», в якій прийняли участь учні 9-х класів. Від самого початку гри серед учасників панувала дружня атмосфера. Капітани команд привітали один одного, а кожен учасник відчував відповідальність за перемогу своєї команди. Діти з цікавістю і винахідливістю відповідали на запитання, самі відповіді були неординарні і принесли кожному із них масу позитивних емоцій. В кінцевому результаті були переможці і переможені. Дані інтелектуальні змагання, хоть і на спортивну тематику, одержали позитивні відгуки, як від самих учасників, так і від глядацької аудиторії та вболівальників.

Протягом тижня шкільним бібліотекарем Болтуновою Н.Р. було проведено тематичний огляд літератури «Ігри олімпійські славні із нами будуть жить повік».






 

Категорія: Загальне | Переглядів: 602 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz