Середа, 08.05.2024, 09:18
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Квітень » 20 » Учитель живе до тих пір, доки вчиться, як тільки він перестає вчитися, в ньому вмирає вчитель.
10:22
Учитель живе до тих пір, доки вчиться, як тільки він перестає вчитися, в ньому вмирає вчитель.

   20 квітня 2018 року на базі Вільхівського НВК відбувся районний семінар вчителів німецької мови на тему “ Метод проектів як один із шляхів формування ключових компетентностей учнів на уроках німецької мови ”

   Мета заходу : розкрити досвід упровадження проектної технології, що формує ключові компетентності учнів, допомагає самостійно та критично мислити, впливає на стимулювання навчальної активності учнів на уроках німецької мови

   З презентацією навчального закладу виступила Приймак Л.,керівник школи, яка ознайомила присутніх з освітнім простором навчального закладу.

   Бережанська О., методист РМЦ наголосила учителям про комунікативно-діяльнісний підхід до організації навчального процесу з іноземної мови та представила презентацію «Проектна технологія навчання».

   Увазі вчителів було презентовано проект «Wilchiwzi-570. Der Weg durch die Jahreszeiten», який був створений учителем німецької мови Гавкалюк З. та учнями школи. У створенні проекту було використано унікальні матеріали про Вільхівці з Львівського архіву.які допоміг віднайти Михайло Чорнописький, професор Львівського національного університету, уродженець с.Вільхівці.Учасники проекту цікаво німецькою мовою розповідали про своє рідне село , односельчан, які стали успішними в своєму житті,Серед них журналісти, поети,професори,кандидати наук,викладачі вузів , лікарі, які працюють за кордоном, редактори видань журналів тощо. Розповіді учасників проекту були переплетені піснями, танцями, які виконували учителі та учні школи.

  З консультацією « Самоосвіта-одна із форм професійного самовдосконалення педагога» виступила Харковська Г.,учитель німецької мови Михальчівського НВК.

   О.Попадюк, учитель німецької мови Кунисівської ЗОШ І-ІІ ст.та О.Струк, учитель німецької мови Копачинського НВК в рубриці »Моя творча лабораторія» поділилися досвідом роботи з використання в освітньому процесі з німецької мови проектної технології. Презентували присутнім свої проекти.

   Насамкінець О.Бережанська, РМЦ зробила огляд літератури з вищенаведеної теми. Учасники заходу подякували за цікаве та змістовне проведення семінару. На майбутнє планують використовувати в своїй роботі дану технологію, які спонукатимуть учнів та учителів до самоосвіти і самовдосконалення, розширити коло спілкування , прищепити уміння користуватися дослідницькими прийомами: збирати необхідну інформацію, вміти її аналізувати, робити висновки.

                                      

                                      

 

Переглядів: 467 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz