Вівторок, 07.05.2024, 06:00
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Серпень » 31 » Упровадження реформи Нової української школи на Городенківщині: перші результати та завдання
10:17
Упровадження реформи Нової української школи на Городенківщині: перші результати та завдання

  Упровадження реформи Нової української школи на Городенківщині: перші результати та завдання.

  Саме такою була тема традиційної серпневої конференції педагогічних працівників району, яка відбулася 30 серпня в районному Палаці культури.

  Перед початком конференції відбулося богослужіння у церкві Успення Пресвятої Богородиці, яке провів настоятель храму отець-декан Ігор Левицький. Кращі вчителі району поклали квіти до пам’ятних місць міста. Зі сцени районного Палацу культури на добру і плідну працю педагогів благословили отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз.

  У своїй доповіді на конференції начальник відділу освіту РДА Світлана Івасюк проаналізувала перші кроки у створенні Нової української школи, перші успіхи та завдання на майбутнє. Сформована належна навчально-матеріальна база для перших класів початкової школи, яких в минулому навчальному році було 40, де навчалося 525 учнів. Створено нове освітнє середовище, класи забезпечені сучасними меблями, дидактичними матеріалами для впровадження методик ігрового та діяльнісного навчання, комп’ютерним обладнанням. Приділено особливу увагу підготовці кваліфікованих педагогів.

  Світлана Івасюк зупинилася також на окремих аспектах функціонування системи дошкільної, загальної середньої , позашкільної та інклюзивної освіти району.

  У співдоповіді вчитель Городенківського ЗЗСО І-ІІІ ст №2 Марія Гаврилюк розповіла про перші кроки реалізації шкільної реформи, викладання предметів шкільного навчального плану, зазначила, що Міністерство освіти і науки України прислухається до порад вчителів-практиків району щодо удосконалення освітнього процесу в початкових класах.

  Своїм баченням шляхів реалізації завдань, які стоять перед сучасною українською школою, поділилися директор українсько-канадського благодійного фонду «Світ для дітей» Галина Микитюк, депутат обласної ради Іван Приймак, голова районної організації профспілки працівників освіти Василь Вишинський.

  Про роль влади у створенні Нової української школи вели мову голова райдержадміністрації Ярослав Левкун, голова районної ради Іван Мандич, в.о. міського голови Любомир Музичка. Вони подякували освітянам району за самовіддану, плідну працю, побажали нових успіхів у творенні шкільних реформ.

  Учасники конференції прийняли рекомендації на 2019-2020 навчальний рік.

                      

                      

                      

                      

                                             

 

 

Переглядів: 255 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Серпень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz