П`ятниця, 03.05.2024, 13:15
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Травень » 8 » Урочисте святкування з нагоди 50-літнього ювілею ДЮСШ.
16:10
Урочисте святкування з нагоди 50-літнього ювілею ДЮСШ.

    Із квітами, усмішками, щирими побажаннями відбулись урочистості з нагоди 50-літнього ювілею створення Городенківської ДЮСШ. Спочатку тренери-викладачі, працівники, учні школи, запрошені гості взяли участь у Богослужінні в церкві Успення Пресвятої Богородиці, молилися за здоров’я й довголіття городенківських спортсменів, а також пом’янули тих, хто відійшов у вічність. Потім у районному палаці культури відбулось святкове дійство, під час якого згадували славні сторінки історії спортивного закладу, який вважається одним з найкращих в області.

      «Спорт – це мир, який так потрібен сьогодні», -- такими словами розпочав свято ведучий, директор палацу культури Роман Осадчук. Отці-декани Ігор Левицький та Богдан Мороз благословили присутніх в залі, а також подали приклад усім, хто прийшов на свято, -- офірувати кошти на потреби дитячого спортивного закладу. Директор школи «відмінник освіти України», а також «Почесний працівник фізичної культури і спорту України» Михайло Думанський у своїй промові зробив екскурс з історії закладу.

     Виступаючі – начальник відділення/філії Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України Михайло Стефанків, голова районної державної адміністрації Василь Мельничук, заступник  голови районної ради Юрій Лахман, начальник відділу освіти райдержадміністрації Михайло Мицус вручили працівникам школи та кращим учням  Почесні грамоти та грошові винагороди. Спортивну форму та спортінвентар презентували гості з обласного центру – голови федерації гандболу та легкої атлетики Володимир Левицький та Віталій Матешко, а також заступник голови обласної федерації футболу Василь Луцький, вихованка школи майстер спорту, старший викладач спортивних ігор Івано-Франківського коледжу фізичного виховання Надія Миронова.

    Бурхливими оплесками зал привітав головного тренера гандбольної команди Львівської «Галичанки» Василя Козара та гравців команди, вихованок ДЮСШ, майстрів спорту України Лесю Смолінг, Тамару Смбатян і Наталію Савчин. Вони подякували тренерам за нелегку їхню роботу по підготовці та вихованні спортсменів високого класу.

     Старший тренер-викладач відділення гандболу ДЮСШ Богдан Аліман висловив вдячність батькам, які допомогли зробити дітям нелегкий вибір, меценатам, а також тренерам, які зробили з наших вихованок зірок європейського масштабу.

      Свої пісні спортсменам подарували інструментальне тріо братів Лоничів, юні виконавці Станіслав Семенюк, Тетяна Ферентюк, Лілія Вишневецька, Галина Токарик, а також гурт «Передзвін».

Категорія: Художньо-естетичний цикл | Переглядів: 843 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz