П`ятниця, 03.05.2024, 18:37
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Грудень » 8 » В моєму серці Україна!
19:00
В моєму серці Україна!

7 грудня 2016 року лідери учнівського самоврядування Городенківського району взяли участь у форумі лідерів учнівського самоврядування «В моєму серці Україна!», який відбувся на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. № 2.

Учасників форуму гарною піснею та теплими словами привітали учні школи. Лідери Вербівцівського НВК І-ІІ ст. та Далешівської ЗОШ І-ІІІ ст. обмінялися досвідом роботи учнівського самоврядування у своїх навчальних закладах. Учні підготували звіти та презентації щодо організації своєї роботи.

Плідної праці та творчих успіхів лідерам побажав начальник відділу освіти Мирослав Заліщук.

З великим задоволенням учні взяли участь у грі-вікторині «В моєму серці Україна!». За підсумками журі обидві команди заслуговують на перемогу, тому в результаті перемогла дружба.

Ірина Боднарук, заввідділом художньо-естетичного напряму ЦТУМ, провела цікавий майстер-клас «Ангелятко в кожну оселю». Учасники повезли додому маленьке ангелятко, зроблене своїми руками.

Флеш-моб «Новорічний!» (хореограф - Олексій Болтунов, керівник гуртків ЦТУМ) подарував лідерам піднесений новорічний настрій. Діти вивчили та відтворили веселий танок.

Крім зазначеного, для лідерів учнівського самоврядування було організовано цікаву екскурсію в Музей національно-визвольної боротьби. Юних гостей зустрів Іван Григорчук, голова координаційної ради політичних партій та громадських організацій «Правиця», котрий розповів про історію створення музею, а також подарував кожному свою шосту книжечку афоризмів «Серцем до серця» і десяту книжечку наболілих роздумів «Думки без меж».

Орест Юрковський, голова районного товариства «Просвіта», також долучився до організації форуму, разом з учнями та педагогами відвідав музей, поділився враженнями від побаченого, подякував старшокласникам за активну громадянську позицію та побажав плідної співпраці та подальших звершень.

Гуртківці ЦТУМ разом зі своїм керівником Любов’ю Стус підготували короткий екскурс на тему: «Народ мій є! Народ мій завжди буде! Ніхто не перекреслить мій народ!». Метою якого було виховання у школярів внутрішньої свободи та поваги до держави, любові до Батьківщини, національної свідомості, гідності, усвідомлення приналежності до рідної землі, українського народу.

    Хочеться вірити, що насичений подіями день форуму надихне лідерів, які впливатимуть на учнівське самоврядування в школі, на активні дії, реалізацію важливих акцій та проектів.

                                                                                    

 

Категорія: Загальне | Переглядів: 543 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz