П`ятниця, 03.05.2024, 04:10
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Лютий » 12 » В Незвиському НВК відбулася загальношкільна батьківська конференція на тему «Взаємодія навчального закладу і сім'ї у вихованні особистості»
22:44
В Незвиському НВК відбулася загальношкільна батьківська конференція на тему «Взаємодія навчального закладу і сім'ї у вихованні особистості»

   12 лютого 2018 року в Незвиському НВК відбулася загальношкільна батьківська конференція на тему «Взаємодія навчального закладу і сім'ї у вихованні особистості».

   Відповідно до порядку денного батьки та педагоги заслухали доповідь директора НВК Кобилянського І.О. «Про підсумки та нові вимоги до організації і здійснення навчально-виховного процесу у 2017-2018 н. р.». Директор НВК зосередив увагу присутніх на основні завдання ,які стоять перед педагогами і батьками, вказав на проблеми, які треба спільно вирішувати.

   З доповіддю «Участь сім'ї у вихованні і розвитку дитини» виступила заступник директора з виховної роботи Паньків Л.І.. Вона підкреслила , що батьки повинні бути авторитетом для своїх дітей, не дивитись на свою дитину як на власність, а бачити в ній особистість.

   Про підсумки навчально-виховного процесу в навчальному закладі за І семестр 2017-2018 н. р. та результативність участі учнів в предметних олімпіадах, конкурсах, турнірах виступила заступник директора з навчально-виховної роботи Кобилянська Г.В.. Вона акцентувала увагу присутніх на відвідування учнями навчальних занять, на зовнішній вигляд дітей, на підготовку 11- класників до ЗНО -2018.

  Практичний психолог Чернега М.Д., соціальний педагог Волошин Г.І. виступили з доповіддю « Скажемо насильству-НІ ! »

  Медсестра Лукинів І.І. ознайомила присутніх із ситуацією із захворюванням на кір та грип, надала рекомендації щодо їх профілактики і лікування.

  Сільський голова Ковальчук М.Б. наголосив на спільну роботу громадськості та навчального закладу.

  Священик Возняк М.І. звернув увагу батьків на духовне виховання дітей. Він підкреслив, що кожного понеділка він присутній на лінійці у навчальному закладі, на якій він благословляє дітей на науку.

  Голова батьківського комітету Возняк Н.В. у своєму виступі наголосила , що в нас тісна співпраця навчального закладу і батьківського комітету. Проводимо спільні виховні заходи, свята.

  Педагогічний та батьківський колектив прийняли спільне рішення про необхідність тісної співпраці між навчальним закладом і родинами дітей.

  Після закінчення батьківської конференції було проведено Розколяду, в якій взяли участь вихованці дошкільної групи, учні, вчителі, церковний хор, батьки дітей.

                                

                                

                                

                                

                                

                                

Переглядів: 445 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz