Субота, 04.05.2024, 21:23
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Жовтень » 9 » Від контролю і перевірки – до довіри та допомоги
18:33
Від контролю і перевірки – до довіри та допомоги

 9 жовтня в залі засідань РДА відбулася робоча зустріч начальника управління Державної служби якості освіти в Івано-Франківській області Галини Микитюк з керівниками закладів загальної середньої освіти району. На зустрічі були присутні відповідальні працівники управління, відділу освіти РДА та його структурних підрозділів.

 Відкриваючи зустріч, керівник апарату РДА Степан Михайлюк представив Галину Микитюк та побажав доброї співпраці з освітянами району.

 У своєму виступі Галина Микитюк окреслила коло питань, якими займається Державна служба якості освіти, а також зупинилася на окремих аспектах формування внутрішньої системи забезпечення якості освіти відповідно до статті 41 Закону України «Про освіту». Йшлося про стратегію та процедури забезпечення якості освіти, критерії, правила і процедури оцінювання учнів та педагогічної діяльності педагогічних працівників, забезпечення наявності необхідних ресурсів для організації освітнього процесу. Наголошувалося на відкритості процесу, необхідності розробки стратегії розвитку освітніх закладів, постійної самооцінки.

 Заступник начальника управління Любов Касіян зупинилася на основних напрямах інституційного аудиту: освітнє середовище, система оцінювання здобувачів освіти, педагогічна діяльність педагогічних працівників закладу освіти та управлінські процеси закладу освіти.

 В процесі роботи працівниками управління були дані вичерпні відповіді на питання, які цікавили присутніх на зустрічі.

 Начальник відділу освіти РДА Світлана Івасюк подякувала Галині Микитюк і працівникам управління за корисну та плідну співпрацю з освітянами Городенківщини.

                   

                   

                  

Переглядів: 265 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Жовтень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz