Четвер, 02.05.2024, 17:19
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Листопад » 29 » Відбулась нарада-семінар директорів
11:50
Відбулась нарада-семінар директорів
27 листопада 2013 року на базі Поточищенської ЗОШ І-ІІІ ст. відбувся семінар керівників загальноосвітніх навчальних закладів  на тему «Використання інформаційно-комунікаційних технологій в навчально-виховному процесі». Головна мета даного заходу показати практичне застосування ІКТ  в організації навчально-виховного процесу в  Поточищенській ЗОШ І-ІІІ ст. Головними завданнями, які були визначені керівниками семінару було ознайомлення з напрацюваннями науковців щодо проблеми пошуку інноваційних форм  навчання, опрацювання вимог до сучасного уроку   з використанням ІКТ та практичний показ застосування ІКТ в галузі освіти  і безпосередньо в діяльності керівника навчального закладу.
Робота семінару розпочалася із привітання учнівського та учительського колективу школи, благословення місцевого священика. Про історію та сьогодення школи учасникам семінару розповів її директор Осадчук Д.П. Про співпрацю громади села і колективу школи присутнім на даному заході розповів сільський голова.
Учасники семінару мали змогу ознайомитися з матеріально-технічною базою навчального закладу, відвідати відкриті уроки та обговорити їх, виступити із своїми думками, щодо проблеми семінару. Практичний модуль семінару завершував виховний захід, присвячений полковнику, начальнику Генерального штабу Карпатської України Михайлу Колодзінському, уродженцю с. Поточище «Ти будеш завжди жити у серцях народу».
Підсумки семінару було підведено керівником семінару Вишинським В.В. заступником начальника відділу освіти, який у своєму виступі акцентував увагу  директорів навчальних закладів, головних спеціалістів та методистів РМК відділу освіти на необхідності використання ІКТ  в сучасній школі та в управлінській діяльності її керівника. Було прийнято методичні рекомендації, які будуть використовуватися учасниками семінару в подальшій роботі.

  

  
Категорія: Загальне | Переглядів: 623 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz