П`ятниця, 03.05.2024, 10:37
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Квітень » 11 » Відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації
10:28
Відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації

09 квітня 2014 року на базі Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації. Слухачі курсів – вчителі математики, керівники гуртків з предмета (спеціалісти вищої та першої кваліфікаційної категорій).

Групою вчителів, які прибули до Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ступенів керували Лучків І.М., доцент кафедри теорії та методики природничо-математичних дисциплін Івано-Франківського ІППО, кандидат педагогічних наук та Голуб Л.В., методист лабораторії природничо-математичних дисциплін ОІППО.

Учителі – слухачі курсів – відвідали урок математики у 5 класі, який провела  Муляк О.М., вчитель математики, старший вчитель, та позакласний захід – математично-музичну композицію «Хай славиться й святиться наук цариця», яку підготували: Біла М.М., вчитель математики, старший вчитель, Калинюк Г.І., вчитель математики, старший вчитель. Під час проведення заходів використовувалися різноманітні форми роботи: науково-методичне інформування, інформаційно-аналітичне повідомлення, презентація, практичне заняття, обговорення, рекомендації.

Аналізуючи відвідані заходи, учителі-курсанти високо оцінили відвідані заходи. Звернули особливу увагу на те, що мета уроку і виховного заходу була повністю реалізована, доцільно вибрано тип і структуру уроку, раціонально використовувався час, був забезпечений зв'язок теорії з практикою. Муляк О.М. постійно тримала тісний контакт з учнями, впроваджувала елементи інтерактивних технологій навчання. На уроці здійснювався особистісно-орієнтований підхід.

Під час проведення виховного заходу учнів націлювали на необхідність знань з математики, на важливість цього предмету у повсякденному житті. Учнів ознайомили із видатними земляками, прививали почуття патріотизму, гордості за рідний край, за своїх земляків.

Гості щиро подякували вчителям, дирекції школи за працю, за гостинний прийом, за сприяння в проведенні педагогічної практики.

Категорія: Математика | Переглядів: 538 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Квітень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz