Неділя, 28.04.2024, 09:27
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Січень » 28 » Відбулася розширена нарада керівників закладів освіти району
14:35
Відбулася розширена нарада керівників закладів освіти району

 28 січня в залі засідань районної ради відбулася розширена нарада керівників закладів освіти району, яку провели голова районної ради Іван Мандич та начальник відділу освіти РДА Світлана Івасюк. Учасниками наради були директори закладів дошкільної та загальної середньої освіти району, депутати районної ради, сільські голови, представники громадськості, засобів масової інформації, заступник голови районної ради Галина Дідич, керівник апарату РДА Степан Михайлюк.

 Світлана Івасюк проінформувала присутність про зміни, які відбуваються в організації гарячого харчування дошкільнят і школярів, проведення тендерних процедур щодо надання послуг, про приведення норм харчування дітей до сучасних вимог, вартість оплати, необхідність дотримання меню та забезпечення якості і безпечності продуктів, наявність у їдальнях відповідного обладнання, відповідальність керівників закладів освіти за організацію цього процесу. Особливо наголошувалося, що робота закладів освіти не буде призупинятися через недостатню організованість гарячого харчування.

По другому питанню порядку денного Іван Мандич висловив своє бачення мережі закладів загальної середньої освіти, наголосив на необхідності формування, в першу чергу, мережі опорних шкіл та їх філій. Йшлося також і про функціонування базових навчальних закладів.

 Питання, що обговорювалися, мають значний громадський резонанс, на нараді відбулося їх активне обговорення. Керівництво районної ради та відділу освіти РДА дало вичерпні відповіді на поставлені запитання, подальша роз’яснюючи робота буде проводитися в колективах та населених пунктах. Висловлювалася впевненість, що батьківська спільнота допоможе краще забезпечити належну якість харчування наших дітей.

             

Переглядів: 237 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz