Понеділок, 29.04.2024, 15:38
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Січень » 20 » Відбулася зустріч народного депутата України Анатолія Матвієнка і депутата обласної ради Андрія Левковича з працівниками
10:44
Відбулася зустріч народного депутата України Анатолія Матвієнка і депутата обласної ради Андрія Левковича з працівниками

   20 січня 2018 року в актовій залі районного центру творчості учнівської молоді народний депутат України Анатолій Матвієнко та депутат обласної ради Андрій Левкович зустрілися з працівниками закладів та установ освіти і культури.

   У своєму виступі Анатолій Матвієнко зупинився на окремих важливих питаннях, над вирішенням яких він працював як народний депутат України, протягом останнього часу. Це, зокрема, відбудова Успенського собору у Крилосі (територія історичного Галича). Ініціатори цієї акції, а серед них Блаженнійший глава УГКЦ Святослав Шевчук, відомі політики та громадські діячі, представники влади та духовенства, вважають, що відбудова собору буде основою для об'єднання Української церкви.

   Дуже важливим для Прикарпаття є розвиток туризму. Народний депутат проінформував присутніх про те, що вже зроблено в цьому плані. Лише за рахунок будівництва та ремонту доріг, часткового вдосконалення інфраструктури протягом останнього часу вдалося збільшити кількість туристів, які відвідують край, на третину. На часі дальший розвиток готельного бізнесу, і, особливо, докорінна реформа музейної справи. «Наші музеї повинні бути відкритими, цікавими і доступними для людей, відповідати світовим стандартам, для цього є всі можливості», - наголосив Анатолій Матвієнко. Це сприятиме національно-патріотичному вихованню населення краю, а також, за рахунок розвитку туризму, значному притоку інвестицій.

   На зустрічі йшлося також про шляхи і особливості реалізації нового Закону України «Про освіту». Анатолій Матвієнко навів приклад успішного втілення вимог нового Закону – діяльність громади села Тишківці та педагогічного колективу місцевої школи.

   Депутати дали вичерпні відповіді на питання учасників зустрічі, які стосувалися, зокрема, пенсійної реформи, підвищення заробітної плати, боротьби з корупцією, роботи з кадрами, війни на Сході України.

   Директор Городенківської ЗОШ №1 І-ІІІ ст. Іван Антошко подякував присутнім депутатам за надану велику допомогу у ремонті шкільних приміщень.

   Вихованці районного центру творчості учнівської молоді тепло привітали учасників зустрічі колядками та щедрівками.

  На зустрічі, яка пройшла в діловій, доброзичливій обстановці, були присутні голова Городенківської РДА Роман Жичицький, заступник голови РДА Олеся Личук, очільниці відділів освіти та культури Світлана Івасюк і Галина Олінійчук.

 

                                                         

                                                            

Переглядів: 422 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz