Субота, 04.05.2024, 01:40
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Вересень » 27 » Відбувся обласний семінар працівників відділів (управлінь) освіти, райдержадміністрацій (міських рад), відповідальних за дошкільну освіту.
21:57
Відбувся обласний семінар працівників відділів (управлінь) освіти, райдержадміністрацій (міських рад), відповідальних за дошкільну освіту.

25 вересня 2013 року на базі Городенківського ДНЗ (ясла-садок) «Веселка» відбувся обласний семінар працівників відділів ( управлінь) освіти, райдержадміністрацій ( міських рад), відповідальних за дошкільну освіту. Темою семінару було питання «Управління розвитком дошкільного навчального закладу». Керівник семінару ст. викладач Н.Бабій ознайомила присутніх з планом роботи. На семінар був запрошений перший заступник директора департаменту освіти і науки , сім`ї, молоді та спорту В.Дутчак який  вказав на основні напрямки управління розвитком дошкільних закладів, обговорив основні проблеми та вказав на пріоритетні завдання розвитку дошкільних навчальних закладів області та шляхи їх вирішення, вручив грамоти до Дня дошкілля методистам області. В роботі семінару взяли участь заступник голови РДА С.Михайлюк, заступник голови районної ради Ю. Лахман, головний спеціаліст управління освіти і науки Івано-Франківської ОДА Т.Семенюк.  Міський голова Р.Осадчук виступив з питанням співпраці ДНЗ з органами місцевого самоврядування.  Начальник відділу освіти М.Мицус  вказав на пріоритети та проблеми розвитку дошкільної освіти в районі . Методист РМК відділу освіти Н.Попович відповідальна за дошкільну освіту представила презентацію систему науково-методичної роботи з педпрацівниками ДНЗ щодо реалізації актуальних проблем освіти, В.Водянчук методист Городенківського ДНЗ «Зірочка» презентувала технологію фандрайзингу в управлінні розвитком дошкільного навчального закладу. Цікаво було проведено методичний захід з керівниками ДНЗ -  засідання інтервізійної групи з проблеми «Формування готовності дітей до школи» керівник Попович М.І.( завідувач Городенківського ДНЗ «Веселка»).

      В науково-методичному блоці семінару виступили Т.Семенюк, головний спеціаліст відділу дошкільної та загальної середньої освіти, департаменту освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації з питанням                        « Модернізація контролю в системі сучасного управління навчальним закладом».Г.Мишаста ст. викладач ОІППО розповіла про проблеми якості в управлінні ДНЗ з реалізації Державного стандарту дошкільної освіти. Л.Мінда методист ОІППО презентувала модель організації методичної роботи ДНЗ в умовах інноваційного освітнього простору. Н.Бабій ст.викладач ОІППО висвітлила реалізацію стратегії розвитку інклюзивної освіти.

   Учасники семінару ознайомилися з розвивальним середовищем Серафинецького ДНЗ ( кер. Шлемкевич М.В.)


  

 

 
Категорія: ДНЗ | Переглядів: 533 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Вересень 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz