П`ятниця, 03.05.2024, 13:29
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2014 » Січень » 27 » Відбувся семінар вчителів іноземних мов
13:37
Відбувся семінар вчителів іноземних мов
Електронна пошта, Інтернет, комп’ютеризоване викладання мов – усе це можна й необхідно застосовувати для того, щоб покращити процес процес викладання іноземних мов як під час роботи у класі, так і поза класом.
Тому 24 січня 2014 року на базі Городенківської гімназії відбувся районний семінар учителів іноземних мов на тему «Інформаційно-комунікаційні технології як засіб підвищення ефективності навчання учнів на уроках іноземної мови та в позаурочний час». Мета і завдання семінару: ознайомити з можливостями використання Інтернет-ресурсів в навчально-виховному процесі, допомогти в освоєнні нових інтелектуальних інструментів, інформаційних технологій, впровадженні ІКТ.
В процесі семінару директор гімназії Заліщук М.М. зробив презентацію навчального закладу, заступник директора гімназії з науково-методичної роботи Костів Л.П. ознайомила з досвідом роботи учителів англійської мови Батури Т.О., Патики М.П. з питання «Використання інтерактивних технологій на уроках англійської мови». Учасники семінару мали можливість переглянути урок англійської мови в 10 класі на тему «Tomorrow’s World. Jobs for Life» (учитель Батура Т.О.).
Було проведено учителем Батурою Т.О. майстер-клас «Створення віртуального навчального засобу (Інтернет-сайу), підвищення мотивації учнів до вивчення іноземних мов, розвитку їх творчих здібностей та вдосконалення практичних навичок з предмета» (з досвіду роботи даного учителя в обласній АТМП з англійської мови).
Зроблено методичний екскурс в Країну ІКТ: учителі англійської мови Федоришин О.М., Слободян О.І., Марусик Н.В., Баюра Г.І., Барабаш Н.Г. поділилися досвідом роботи з використання інформаційно-комунікаційних технологій на уроках та в позаурочний час. Баюра Г.І., учитель іноземних мов Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ступенів провела віртуальну екскурсію в Австрію, Німеччину, Італію, Словенію (мультимедійна презентація подорожі в німецькомовні країни).
Методист РМК О.Бережанська виступила з міні-лекцією «Інформаційно-комунікаційні технології у викладанні іноземних мов».Усі учасники семінару були вражені ґрунтовними знаннями учнів з іноземної мови, вмінням висловлювати власну думку, робити висновки іноземною мовою, користуватися інформаційно-комунікаційними технологіями.
Отже, використання ІКТ у вивченні іноземної мови суттєво впливає на ефективність навчального процесу.
Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 512 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2014  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz