Неділя, 05.05.2024, 22:04
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2019 » Травень » 20 » Відбувся V туристичний турнір серед учнівської молоді, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України – Сергія Дідича
13:35
Відбувся V туристичний турнір серед учнівської молоді, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України – Сергія Дідича

  17-19 травня 2019 року на базі дитячого позаміського оздоровчого табору «Перлина Придністров’я» у селі Михальче Городенківського району відбулося урочисте відкриття V туристичного турніру серед учнівської молоді, присвяченого пам’яті Героя Небесної Сотні, Героя України – Сергія Дідича.

  У турнірі зголосилося взяти участь 18 команд з них 13 команд нашого району з Серафинців, Ясенева-Пільного, Олієво-Королівки, Рашкова, Семаківців, Городенківського ЦТУМу, Незвиська, Луки, Глушкова, Корнева, Вікна, Тишківців шкіл та інших районів нашої області, зокрема, гості з Рогатинського району, Росільнанського ліцею, Білославської ЗОШ, Рожнівської ОТГ та Добронівської гімназії. Загалом на змагання прибуло понад 140 дітей.

  Вшанування розпочалося з Державного Гімну України та підняття Державного прапора України. Право підняти прапор надали переможцям минулорічних змагань – капітану команди Рашківської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учасники вшанували хвилиною мовчання Героя Небесної Сотні – Сергія Дідича, в честь, якого і проводиться турнір.

  Перед присутніми з привітальними словами виступали дружина Героя України Галина Дідич, голова районної державної адміністрації Ярослав Левкун, директор Івано-Франківського ОДЦТКУМ Михайло Косило, начальник відділу у справах молоді та спорту Василь Чупрун, заступник начальника відділу освіти Юрій Лахман, головний суддя змагань Гнатишин Василь. Вони побажали дітям плекати в собі не лише фізичну силу, а й незламну волю й дух, які потрібні будуть підростаючому поколінню, якому доведеться відбудовувати Україну й робити її заможною та процвітаючою, такою, якою її бачив наш Герой.

  Учасників чекали 3 нелегких дні змагань. Зважаючи, що самі змагання проходили в не завжди сприятливих погодніх умовах. Вже першого дня, після розселення та відкриття, на команди взяли участь у конкурсі розпалювання вогнища, конкурсі в’язання вузлів та краєзнавчій вікторині. В суботу учасники змагалися на дистанції «Смуга перешкод», в конкурсі «Влучний стрілець», конкурсі «Надання першої медичної допомоги» та у кращому виконанні патріотичної пісні. У неділю, в завершальний день, відбулося підведення підсумків змагань і нагородження.

  За результатами 3 днів змагань місця поділилися наступним чином: Луківська НВК – І місце, Рашківського НВК – ІІ місце, а третє місце посіла команда Росільнянського ліцею. Команди-призери нагороджені туристичним спорядженням від відділу у справах молоді та спорту та цінними подарунками від Івано-Франківського ОДЦТКУМ.

  Всі команди нагородженні спортивним інвентарем та грамотами від відділу у справах молоді та спорту. Довіз команд здійснював відділ освіти.

  Турнір завершився гімном України, право опустити Державний Прапор отримала капітан команди переможця.

 Особлива подяка Городенківському відділенню поліції та Центру надання первинної медико-санітарної допомоги за допомогу у проведенні змагань.

                                       

                                       

                                       

Переглядів: 344 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2019  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz