П`ятниця, 03.05.2024, 12:17
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Листопад » 15 » Відкриття спортивного майданчика та свердловини на воду в селі Вікно
10:54
Відкриття спортивного майданчика та свердловини на воду в селі Вікно

Відкриття спортивного майданчика та свердловини на воду в селі Вікно

 

     В селі Вікно відбулося освячення збудованої свердловини, яка забезпечила якісною питною водою дитячий садок, будинок культури та жителів села. Важливість для села цього об’єкту  постала в час зменшенням рівня води в криницях та погіршенням її якості.

     Присутні гості та жителі мали можливість напитися води безпосередньо із крана виготовленого в стилі ретро.  Для проведення робіт з обласного бюджету за сприяння депутата обласної ради Кобилянського Б.М. виділено кошти в сумі 165 тис. грн.

     Потім розпочалися святкові заходи із відкриття спортивного майданчика розміром 22х44 метри біля місцевої школи. На свято приїхали почесні гості: Народні депутати України Анатолій Матвієнко та Юрій Тимошенко, за сприяння яких  з державного бюджету на будівництво майданчика виділено 798,8 тис. грн. До спорудження майданчика долучився і Почесний голова правління ВАТ «Івано-Франківськцемент» Микола Круць, який надав будівельних матеріалів на суму 140,0 тис. грн.

     Привітати жителів села із відкриттям завітали депутат обласної ради Андрій Левкович, начальник Служби автомобільних доріг в області Василь Буджак, голова райдержадміністрації Богдан Кобилянський, голова районної ради Іван Мандич, перший заступник та заступник голови райдержадміністрації Роман Жичицький і Ярослав Левкун, начальник філії «Городенківська ДЕД» Марко Григорів, начальники відділів освіти – Мирослав Заліщук та молоді і спорту – Василь Чупрун.

     Приїхав  урочисто здати в експлуатацію  об’єкт  Василь Чичул – керівник Снятинського РБТ-16,  яке виконувало будівельні роботи.

     Вітаючи присутніх Народний депутат України Анатолій Матвієнко запевнив, що і надалі буде сприяти залученню в район коштів на здійснення заходів щодо соціально-економічного розвитку.

     Голова райдержадміністрації Богдан Кобилянський наголосив на важливості цього майданчика в селі, що дасть можливість дітям та молоді долучитися до спорту та здорового способу життя.

     Почесні гості перерізали символічну стрічку, а отці Мирослав та Юрій освятили спортивну споруду.

     Гості подарували дітям м’ячі та комплекти футбольної форми, а учні школи на новому газоні з великою радістю виконали спортивний танець.

Завершилося святкування футбольним матчем між командами ветеранів депутатського корпусу районної ради та молоді села. Напружена боротьба на полі принесла нічийний результат і тільки в серії пенальті перемогла молодь. 

                                                      

                                                     

                                                     

                                                     

Переглядів: 523 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz