Неділя, 05.05.2024, 10:58
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Березень » 17 » Використання інноваційних технологій, форм та методів в організації виховної роботи в закладі нового типу
17:43
Використання інноваційних технологій, форм та методів в організації виховної роботи в закладі нового типу

     16 березня 2017 року на базі Городенківської гімназії імені Антона Крушельницького відбулася педагогічна практика для слухачів курсів підвищення кваліфікації педагогів-організаторів «Використання інноваційних технологій, форм та методів в організації виховної роботи в закладі нового типу».

Метою педпрактики було підвищення рівня професійної компетентності педагогів-організаторів щодо використання інноваційних технологій, форм та методів виховної роботи.

Про креативні зміни, які відбулися у гімназії, розповів директор навчального закладу Микола Олексин. Педагог-організатор Леся Гев`юк презентувала модель виховної системи, напрямки роботи, мету та цілі виховання у спеціалізованому закладі.

Курсанти побували на цікавому та захоплюючому математичному брейн-рингу між учнями 3-4 класів та стали учасниками традиційного свята – посвяти у гімназисти, яке підготувала педагог-організатор Л. Гев`юк. Найменші вихованці Альма-Матер показали всю свою акторську майстерність: танцювали, співали, ділилися враженнями. А гості свята мали можливість на мультимедійній дошці переглянути найяскравіші миті життя маленьких гімназистів. Виступ закінчився гімном студентів Gaudeamus, який діти виконали на латинській мові акапельно.

Підсумовуючи роботу педагогічної практики, старший викладач кафедри менеджменту та освітніх технологій Івано-Франківського ІППО Людмила Келембет та методист лабораторії національного виховання Івано-Франківського ІППО Оксана Риндич відзначили високий рівень вихованості та творчості дітей у навчальному закладі, подякували педагогам та керівництву навчального закладу за роботу, яку постійно проводять щодо виховання у підростаючого покоління гордості за свій край та землю, на якій народилися.

                                                   

                                                   

                                                   

                                                   

                                                  

Категорія: Загальне | Переглядів: 433 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz