Субота, 04.05.2024, 23:31
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Лютий » 11 » Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.
12:33
Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

                                                       Всеукраїнський конкурс юних зоологів і тваринників.

     9 – 11 лютого 2016 року на базі Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді відбувся фінальний етап ХІІ Всеукраїнського конкурсу юних зоологів і тваринників, який, до речі, проводиться  в м. Києві щорічно, починаючи з  2004 року. Даний конкурс має на меті підтримати дослідницько-експерементальну діяльність учнів 6-11 класів загальноосвітніх та вихованців позашкільних навчальних закладів. Саме цей конкурс виявляє і підтримує учнів, які мають здібності до дослідницько-експерементальної роботи в галузях зоології (напрями: орнітологія, загальна зоологія)  та сільськогосподарського тваринництва (напрями: королівство, промислове птахівництво, голубівництво).

     Конкурс проходить у два етапи. І етап відбірковий, заочний, відбувається у жовтні-січні, ІІ етап - фінальний, очний, відбувся якраз у лютому  у двох секціях юних зоологів та у стільки ж юних тваринників. Ось цього разу у фіналі п’ятеро юних натуралістів з Городенки гідно представляли Івано-Франківщину в столиці нашої держави, та повернулися не з порожніми руками, а нагороджені за свої старання  дипломами Національного еколого-натуралістичного центру.

     Шатний Павло, учень 6 класу Городенківської гімназії ім. А. Крушельницького, вихованець гуртка «Юні екологи» Городенківської станції юних натуралістів Івано-Франківської області, з роботою «Особливості екології кібчика на території Північного Покуття» посів ІІ місце у Секції “Зоологія».

     Павлюк Надія, учениця 8 класу Городенківської гімназії ім. А. Крушельницького, вихованка гуртка юних екологів Городенківської станції юних натуралістів Івано-Франківської області, з роботою «Екологічні особливості яструба великого на території Північного Покуття», посіла  ІІІ місце у секції “Зоологія».

     Цюмпала Святослав, учень 9 класу Городенківської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 1 Івано-Франківської області, з роботою «Сезонна динаміка воронових птахів вантропогенних ландшафтах Придністровського Покуття» теж посів ІІІ місце у секції «Зоологія».

 

     Науковий керівник юних зоологів та тваринників є знаний еколог в нашому краї Петро Васильвич Бундзяк, вчитель біології Городенківської гімназії ім. А. Крушельницького. Саме він уміє створити умови для оволодіння поглибленими знаннями з основ зоології, що допомагає в майбутньому професійному самовизначенню учнівській молоді.

                                                                           

 

Категорія: СЮН | Переглядів: 618 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz