Вівторок, 30.04.2024, 02:15
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Травень » 22 » Туристичні змагання учнівської молоді пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Дідича
22:59
Туристичні змагання учнівської молоді пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Дідича

       Туристичні змагання учнівської молоді пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Дідича

   З метою розвитку дитячого та юнацького туризму в районі, закріплення знань і навичок учнів, що необхідні в туристичних походах, з метою патріотичного виховання молоді, покращення фізичного виховання підростаючого покоління, пропаганди здорового способу життя, бережливого ставлення до навколишнього середовища, відпочинку та оздоровлення дітей з 18 по 21 травня 2017 року на базі дитячого відпочинкового табору "Перлина Придністров'я пройшли туристичні змагання учнівської молоді пам'яті Героя Небесної Сотні Сергія Дідича.

   Такі змагання з техніки пішохідного туризму відбулись уже втретє. На відкритті змагань юних спортсменів вітали депутат обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Королик Михайло Михайлович, директор Івано-Франківського обласного державного центру туризму і краєзнавства учнівської молоді Косило Михайло Юрійович, заступник голови Городенківскої районної ради Дідич Галина Іванівна, начальник відділу освіти Городенківської РДА Заліщук Мирослав Миколайович, начальник відділу молоді та спорту Городенківської РДА Чупрун Василь Степанович.

  В змаганнях взяли участь 27 команд із: Городенківського, Снятинського, Коломийського, Косівського, Верховинського, Надвірнянського, Богородчанського, Калуського, Рожнятівського, Галицького районів і м. Яремче. Всього близько 300 учасників.

   Юні туристи змагались у вмінні проходити природні перешкоди на дистанції «Смуга перешкод» в три етапи - колода через яр із самонаведенням перильної мотузки та супроводу, спуск по схилу із самонаведення, підйом по схилу, навісна переправа, крутопохила навісна переправа вниз, траверс схилу, паралельні мотузки. Також учні показували своє вміння орієнтуватися на місцевості у виді «Спортивне орієнтування бігом». Крім цього вихованці змагались ще у конкурсній програмі: в’язання вузлів, розпалювання вогнища, проходження водних перешкод на катамарані, надання першої медичної допомоги, стрільба з пневматичної гвинтівки, конкурс патріотичної пісні, поезії та прози і краєзнавча вікторина.

   У комплексному заліку найвправнішими юними туристами стали вихованці із Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ст., другими були спортсмени із Підгайчиківської ЗОШ І-ІІІ ст. Коломийського району і третіми стали учні із Незвиського НВК.

   Переможцям у комплексному заліку та призерам на дистанції «Смуга перешкод» були вручені цінні призи та пам’ятні подарунки, які придбав Івано-Франківський ОДЦТКУМ. Також призери у комплексному заліку та їхні керівники були нагороджені пам’ятними медалями і грамотами департаменту освіти, науки та молодіжної політики Івано-Франківської ОДА, відділу молоді та спорту Городенківської РДА.

                                                      

                                                      

                                                      

Переглядів: 451 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz