П`ятниця, 03.05.2024, 00:06
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2013 » Листопад » 6 » З 29 жовтня до 2 листопада на базі Обласного інституту післядипломної освіти відбувся семінар за участю вчителів німецької мови івано-Франкі
16:50
З 29 жовтня до 2 листопада на базі Обласного інституту післядипломної освіти відбувся семінар за участю вчителів німецької мови івано-Франкі

З 29 жовтня до 2 листопада на базіОбласного інституту післядипломної освіти відбувся семінар за участю вчителів німецької мови Івано-Франківської області. Цьогоріч більше 9-ти тисяч прикарпатських п'ятикласників взялися вивчати німецьку мову, обравши її як другу іноземну. Тому підвищити свою кваліфікацію, ознайомившись із сучасними підходами до викладання цієї мови, освітянам не завадить. 

Мета цього заходу - допомогти вчителям підвищити свою мовну практику, вміти зорінтуватися в нових сучасних методиках щодо викладання німецької мови».Від Городенківського району на цьому семінарі побувала учитель німецької мови Копачинської ЗОШ І-ІІ ст. Барабаш Наталія Григорівна. Вона розповіла: «Поділитися досвідом з педагогами області приїхав референт Гете-інституту в Україні Йоганес Капп., він привіз чимало цікавої інформації про країну, історію,міжкультурні зв'язки».

 Йоганес Капп, референт ГЕТЕ-інституту в Україні: «Для учнів завжди цікаво вивчати нову мову. Звичайно, ми думаємо, що німецька легко засвоюється. Однак — це не так. Хоча, опанувати її, реально».До речі, Гете-інститут вже не один рік співпрацює з Україною і Прикарпаттям. Відділ педагогічної корпорації з німецької мови підтримує українських вчителів. Що стосується вчителів – побувати на такому семінарі та ознайомитися з сучасними методами вивчення німецької мови справді круто. Ми вивчали нову методику і одночасно перевіряли її на собі. Тобто побували в ролі дітей. Виявилося, що привити дітям любов до читання, шо для них є нудною рутинною справою, насправді дуже легко. І це стосується ще інших видів роботи. Ми також займалися різними видами проєктів та обмінювалися досвідом.

Творчо підходьте до навчання дітей німецької мови і тоді діти більше цікавитимуться нею. Успіхів!!! 


  



Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 545 | Додав: letvytsjka | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Листопад 2013  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz