Субота, 04.05.2024, 08:48
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Червень » 12 » Закінчили свою роботу пришкільні мовні табори
18:27
Закінчили свою роботу пришкільні мовні табори

   11 червня 2018року закінчили свою роботу пришкільні мовні табори на базі Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№1 , Чернелицької ЗОШ І-ІІІ ст., Тишківського НВК , Чернятинської ЗОШ І-ІІІ ст., Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

   До роботи було залучено 14 учителів англійської і німецької мов, 75 учнів, вчителі шкіл, волонтер Корпусу Миру США Дара Грей, волонтери-студенти.

 Працюючи над реалізацією завдань літнього мовного табору, вчителі підвищували рівень володіння іноземними мовами учнів шкіл, допомагали школярам здобувати необхідні мовні навички та непомітно долати мовний бар’єр, удосконалювали усне мовлення дітей ,поєднували навчання із захоплюючим відпочинком, створили мотивацію для подальшого удосконалення іноземних мов, підвищували рівень мовної та мовленнєвої компетенцій дітей. Закриття табірної зміни в кожній школі відбулося по-різному. В одних школах - у вигляді фінального концерту, рухливими іграми ,в інших- виїздом в ліс чи на річку,а ще в інших – екскурсією до визначних місць рідного краю тощо.

  У мовному таборі діти спілкувалися іноземними мовами та брали участь у різних цікавих заходах, саме, вікторини, квести, конкурси, рольові та лінгвістичні ігри, конкурси малюнків на асфальті, писали проекти, фото-презентації, заняття-тренінги, організовано захоплюючі екскурсії в ліс , на річку Дністер, до визначних пам’яток Городенківщини та ін. Завдяки чому вдалося створити відповідне мовне середовище та умови для заохочення учнів до вивчення англійської та німецької мов.

  Участь дітей у літніх мовних таборах дала їм можливість удосконалити мовленнєві компетенції з ноземної мови у цікавій формі, весело провести час разом із друзями, розвинути свої здібності і таланти, отримати пізнавальну інформацію, навчитися працювати в команді, творчо мислити.

                         

                        

                                                

 

Переглядів: 445 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz