Неділя, 05.05.2024, 00:13
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2016 » Лютий » 19 » Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури
09:49
Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури

Засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури

     19 лютого 2016 року на базі Городенківської гімназії було проведено засідання творчої групи вчителів зарубіжної літератури з теми «Використання інформаційно-комунікаційних технологій на сучасному уроці зарубіжної літератури та їх вплив на якість навчання».

     Мета:     створення ефективної системи обміну досвіду педагогів з використанням ІКТ на уроках зарубіжної літератури як умови поліпшення якості освіти

     Завдання: 

·          розкрити проблему засідання;

·         ознайомити учасників засідання з теоретичними та практичними засадами щодо використання ІКТ у навчально-виховному процесі;

·         обмінятися досвідом роботи з використанням ІКТ навчання.

    Л. Іщенко, керівник творчої групи, вчитель зарубіжної літератури Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ст. ознайомила учасників із планом роботи.

    Засіданням передбачено науково-методичний модуль, на якому Лапчинська Г.Б., методист РМК в експрес-інформації «Сучасні педагогічні технології у практиці вчителя зарубіжної літератури» акцентувала увагу на тому,  що сучасні комп'ютерні технології дають можливість учителю у процесі підготовки до уроку якісно поліпшити процес викладання матеріалу. Насамперед, актуальним є питання реалізації ідеї "педагогіки співпраці". Об'єднання зусиль учнів і вчителів надає можливість якнайкраще розкрити індивідуальні особливості кожної дитини, зацікавити її, визначити сутність досліджуваної проблеми, досягти взаєморозуміння.

    В ході роботи науково-методичного модуля, О. Дем’яненко, вчитель  зарубіжної літератури Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст. №1 провела методичний діалог на тему “Проблеми та перспективи використання ІКТ на уроках зарубіжної літератури та позаурочний час”.

     В практичному модулі, О. Горда, методист відповідальний за стан викладання інформатики та ЗНО, презентувала покрокову інструкцію створення блогів, де можна  якісно  презентувати  свою  педагогічну  діяльність,  або  свої  уподобання,  швидко публікувати свої думки, отримувати коментарі на них, спілкуватися з  колегами та багато чого іншого.

    Учасники засідання напрацювали методичні рекомендації щодо оцінювання письмових робіт.

    Усім учасникам творчої групи  було задано домашнє завдання: розробити моделі уроків 8 клас за новою програмою та створити власний блог.

    Завершилось засідання творчої групи, підведенням підсумків та виробленням методичних рекомендацій з даного питання.

    Г. Лапчинська, методист відповідальний за стан викладання трудового навчання, образотворчого мистецтва, світової літератури провела індивідуальне консультування з педагогами за запитом.

                                                                             
                                                                             

Категорія: Світова література | Переглядів: 608 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Лютий 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
29
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz