Вівторок, 07.05.2024, 01:23
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Березень » 27 » Завершився традиційний турнір з футзалу «Кубок»»Ураган»
13:08
Завершився традиційний турнір з футзалу «Кубок»»Ураган»

   З метою підвищення масовості дитячо-юнацького футзалу в області , організації фізкультурно-оздоровчої і виховної роботи в закладах загальної середньої освіти , зміцнення здоров’я дітей та підлітків , залучення їх до регулярних занять футзалом , виявлення здібних футзалістів , популяризації та розвитку футзалу  з 06 лютого по 27 березня 2018 року на базі комунального закладу «Дитячо-юнацька спортивна школа» Городенківської районної ради проходив традиційний шкільний районний турнір з футзалу «Кубок» « Ураган» серед учнів 1-5 класів . На попередньому ( відбірному ) етапі даних змагань , що відбувся 06 та 07 лютого із 11 команд ЗЗСО визначилися 8 , які пройшли в регулярну частину турніру . Це команди Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст..№1 , Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст..№2 , Городенківської гімназії імені А.Крушельницького , Серафинецької ЗОШ І-ІІІ ст., Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст., Вербівцівського НВК І-ІІ ст., Глушківського НВК І-ІІ ст. та Олієво-Королівського НВК І-ІІ ст.

   За результатами поєдинків регулярної частини турніру та чвертьфінальних поєдинків визначилися півфінальні пари , це команди Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст..№2 та Глушківського НВК І-ІІ ст. , Городенківської гімназії імені А.Крушельницького та Ясеневопільнівської ЗОШ І-ІІІ ст.

   15 березня пройшли півфінальні ігри . В першому поєдинку зустрілися команди Глушківського НВК та Городенківської ЗОШ №2 . Основний час не виявив переможця . Серія пенальті закінчилася на користь футзалістів Городенківської ЗОШ №2 .

   В іншому півфінальному поєдинку між командами Городенківської гімназії та Ясеневопільнівської ЗОШ з рахунком 4:0 впевнено перемогли гімназисти , які вдруге поспіль вийшли у фінал турніру .

  Завершився турнір 27 березня . У матчі за 3 місце команда Глушківського НВК , яку вважали фаворитом змагань з рахунком 5:1 перемогла команду Ясеневопільнівської ЗОШ і здобула бронзові медалі . Цікавою та напруженою стала фінальна гра між командами Городенківської ЗОШ І-ІІІ ст.№2 та Городенківської гімназії імені А.Крушельницького. Основний час поєдинку завершився нічийним результатом 2:2 . В серії пенальті фортуна посміхнулася команді Городенківської ЗОШ №2 , які вперше стали переможцями турніру та здобула кубок НФК «Ураган».

   На церемонії нагородження учасників змагань привітали керівники району Роман Жичицький та Іван Мандич , депутат обласної ради Андрій Левкович , представник НФК «Ураган» Ігор Сорока . Всі команди , які брали участь у турнірі були нагороджені цінними подарунками та спортивним інвентарем від НФК «Ураган». Переможці та призери нагороджені медалями . Грошовими преміями від керівників району та депутата обласної ради Андрія Левковича були відзначені кращі гравці фінальних поєдинків .

                          

                          

Переглядів: 524 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Березень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
   1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz