Понеділок, 29.04.2024, 10:14
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2018 » Січень » 30 » Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ
20:04
Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ

   Знання англійської мови в сучасному світі є своєрідним вікном у світ. Володіючи цією мовою міжнародного спілкування, ви зможете досягти поставлених цілей за допомогою нових можливостей. І ви обов'язково зрозумієте, що значення англійської мови не перебільшено!

  30 січня 2018 року на базі Горденківського центру творчості учнівської молоді відбувся майстер-клас з англійської мови на тему «Використання автентичних навчально-методичних комплексів та ігрових технологій на уроках англійської мови для формування ключових компетентностей учнів ».

  • ознайомити з досвідом роботи учителів щодо використання автентичних навчально-методичних комплексів та ігрових технологій для формування ключових компетентностей учнів на уроках англійської мови. Завдання: формувати в діяльності учителя вміння використовувати на уроках іноземної мови автентичних навчально-методичних комплексів та ігрових технологій , які дадуть змогу створити максимально сприятливі умови для формування високого рівня комунікативної компетенції учнів, розвитку їх особистості .

  Про формування ключових компетентностей учнів на уроках іноземної мови шляхом застосування різноманітних форм та методів роботи виступила методист РМЦ О.Бережанська. З каталогом Оксфордської навчальної літератури присутніх ознайомила Павлюк Д.В.,учитель англійської мови Виноградської ЗОШ І-ІІІ ст. Вона презентувала майстер-клас “Використання НМК OXFORD HEROES в освітньому процесі з англійської мови” , провела з учасниками заходу імітаційну гру та моделювання уроків, було переглянуто фрагменти її відеоуроків . Свій майстер-клас.“Використання автентичного матеріалу та ігрових технологій на уроках англійської мови ” показала Мандич.І.П.,учитель англійської мови Незвиського НВК І-ІІІ ст., провела з учасниками заходу моделювання уроків .З інформацією про формування мовної компетенції школярів на уроках англійської мови на основі матеріалів українських НМК виступила Аннюк Л.М., вчитель англійської мови Слобідського НВК І-ІІ ст.

  Насамкінець відбулась дискусія за наслідками спільної діяльності майстрів та учасників заходу. Цілі, які були поставлені, повністю досягнуті. О.Бережанська, методист РМЦ підбила підсумки заходу та разом з учасниками засідання напрацювали методичні рекомендації з даної проблеми.

                                        

                                        

                                      

Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 446 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Січень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz