Неділя, 05.05.2024, 19:46
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2017 » Грудень » 8 » Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі
10:10
Знання іноземних мов – це ключ до успіху в сучасному світі

Une connaissance un langues étrangères - ce est une clef
contre une chance dans un monde contemporain

08 грудня 2017 року на базі Горденківського центру творчості учнівської молоді відбувся майстер-клас з французької мови на тему «Використання інтерактивних методів і прийомів навчання на уроках французької мови»..

   Мета заходу: ознайомлення з нетрадиційними формами і методами викладання,новим підходом до процесу навчання іноземної мови.

  Завдання: формувати в діяльності учителя французької мови вміння організації навчальної діяльності учнів , використання інтерактивних технологій навчання на уроках іноземної мови,яке дає вчителю змогу створити максимально сприятливі умови для формування високого рівня комунікативної компетенції учнів.

  З особливостями вивчення французької мови як другої ознайомила Г.Кобилянсьа,учитель французької мови Незвиського НВК І-ІІІ ст. О.Бережанська,методист РМЦ запропонувала учасникам презентацію» інтерактивних технологій на уроках іноземної мови «. М,Комаринець ,вчитель французької мови Чортовецької ЗОШ І-ІІІ ст. показала майстер-клас «Інтерактивні методи і прийоми навчання на уроках французької мови» та під виконання пісень Едіт Піаф та Джо Дассеном зробила заочну подорож цікавими та красивими місцями Парижа. В практичній частині заходу учасники заходу взяли участь у «мозковому штурмі» , працювали в групах,парах. Насамкінець » Х.Михайлик, учитель Глушківського НВК І-ІІ с. порекомендувала учасникам заходу опрацювати науково-методичний посібник «Сучасний урок.Інтерактивні технології навчання».

   Цілі, які були поставлені, повністю досягнуті. О.Бережанська, методист РМЦ підбила підсумки заходу та разом з учасниками засідання напрацювали методичні рекомендації з даної проблеми.

                                             

                                             

                                              

Категорія: Іноземні мови | Переглядів: 669 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Грудень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz