Понеділок, 29.04.2024, 16:19
Відділ освіти Городенківської державної районної ради
Меню сайту
ЗНО
Правова база
ДПА
Позашкільні заклад
Форма входу
Логін:
Пароль:
Головна » 2020 » Липень » 13 » ЗНО З БІОЛОГІЇ У ГОРОДЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ
21:09
ЗНО З БІОЛОГІЇ У ГОРОДЕНКІВСЬКОМУ РАЙОНІ

13 липня в Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 відбулося зовнішнє незалежне оцінювання з біології.

Допуск абітурієнтів до пункту тривав 09:50 до 10:50, початок зовнішнього незалежного оцінювання – 11:00. Всі учасники своєчасно пройшли термометрію й ідентифікацію учасників ЗНО.

 Вхід учасників до пунктів проведення ЗНО було дозволено лише за наявності таких документів:

  • оригінала Сертифіката зовнішнього незалежного оцінювання;
  • паспорта або іншого документа, серію (за наявності) та номер якого зазначено в Сертифікаті;
  • запрошення-перепустки для участі в зовнішньому незалежному оцінюванні, яке учасники мають самостійно роздрукувати з інформаційної сторінки.

У пункті ЗНО проводило зовнішнє незалежне оцінювання 50 осіб (1, уповноважена особа, 1 відповідальна особа, 1 помічник відповідального, 21 старших інструкторів, 21 інструкторів, 6 чергових) та 3 медичні працівники (2 лікарі, 1 медсестра).

У Городенківській ЗОШ І-ІІІ ст. №1 було задіяно 21 аудиторія. Із зареєстрованих 303 учасників (175 Городенківського району та 1428 Снятинського району) у зовнішньому незалежному оцінюванні (з них 110 випускників закладі загальної середньої освіти) взяло участь 192. Кількість учасників, які не з’явилися на ЗНО з біології   ­– 111.

Для учасників, які з поважних причин не зможуть взяти участь в основній сесії зовнішнього незалежного оцінювання, проводиться додаткова сесія. Для цього потрібно протягом 5 днів після тестування з певного предмета (ураховуючи день проведення) подати заяву до відповідного регіонального центру оцінювання якості освіти. Зразок заяви та перелік документів, які необхідно надати, можна знайти на сайті Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти.

Випускники закладів загальної середньої освіти, а також учні (слухачі, студенти) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які у 2020 році здобудуть повну загальну середню освіту, можуть вибрати біологію як третій предмет для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання.

Зміст сертифікаційної роботи з біології визначено Програмою зовнішнього незалежного оцінювання з біології, затвердженою Міністерством освіти і науки України. Програму розроблено на основі чинних навчальних програм з біології для закладів загальної середньої освіти.

Сертифікаційна робота з біології налічує 50 завдань різних форм: з вибором однієї правильної відповіді (38 завдань), на встановлення відповідності (8 завдань) та з вибором трьох правильних відповідей із трьох груп запропонованих варіантів відповідей (4 завдання), на їх виконання учасникам буде відведено 150 хвилин..

Під час визначення результату зовнішнього незалежного оцінювання з біології за шкалою 100–200 балів ураховують тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи. Визначення тестового бала здійснюється на основі схем нарахування балів за виконання завдань сертифікаційної роботи (подано в Характеристиці сертифікаційної роботи).

У процесі визначення результатів зовнішнього незалежного оцінювання за шкалою 100–200 балів буде встановлено поріг «склав/не склав» – мінімальний тестовий бал, який за виконання сертифікаційної роботи може отримати учасник із мінімальним рівнем знань. На основі тестового бала кожного учасника, який подолав поріг «склав/не склав», буде визначено його рейтингову оцінку за шкалою 100–200 балів.

Учасники, які подолають поріг «склав/не склав», зможуть узяти участь у конкурсному відборі до закладів вищої освіти.

Здобувачі повної загальної середньої освіти поточного року, які вибрали біологію для проходження державної підсумкової атестації у формі зовнішнього незалежного оцінювання, також отримають оцінку за шкалою 1–12 балів. У такому разі у процесі визначення результату буде використано тестовий бал, отриманий учасником за виконання всіх завдань сертифікаційної роботи.

Максимальна кількість тестових балів, яку можна набрати, правильно виконавши всі завдання сертифікаційної роботи, - 82.

Результати тестування будуть розміщені на інформаційних сторінках учасників ЗНО до 25 липня. Тестування з біології відбулось у безпечних умовах згідно з рекомендацій головного державного санітарного лікаря України.                                                                                       

Переглядів: 207 | Додав: melenko | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]
Пошук
Календар
«  Липень 2020  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031
Статистика

Онлайн всього: 2
Гостей: 2
Користувачів: 0
Архів записів
Новини osvita.ua
Погода
Городенка 
Copyright MyCorp © 2024

Зробити безкоштовний сайт з uCoz